Ravintolan tarina

Logon tarina

Kun lähdimme miettimään avattavan ravintolan nimeä, halusimme alusta asti kunnioittaa numeroa 10 suunnittelussa perustuen entisen lounasravintolan nimeen ja osoitteeseen. Näin ollen lähdimme miettimään sanoja joista löytyy loppuosa – io.

Tätä kautta päädyimme ravintolalle nimeen HURM10-jossa näkyvissä kunnioitus edellisiä omistajia kohtaan samalla ja freesattu uusi logo ja ilme meidän ravintolaan, josta pääsette nauttimaan.


Ruoka- ja seurusteluravintola

Tämän ravintolan tarina on vasta alkamassa ja toivommekin saavamme kertoa teille monista mieleenpainuvista hetkistä kanssamme.

Intohimonamme on ruoka ja asiakkaiden viihtyvyys. Unohtamatta ammattitaitoista henkilökuntaa ja heidän sitoutumistaan asiakkaiden palveluun täydellä sydämellä. Haluamme luoda kotipaikkakunnallemme uudenlaista palvelua ja paikan, jonne voit tulla rentoutumaan. 

Tule työpäivän ohella lounaalle,  lapsen tai ystävien kanssa päivällä kahvittelemaan, työpäivän jälkeen istahtamaan ja rentoutumaan,  tekemään omia töitäsi meille tai pysähtymään lenkillä luoksemme. Saavu illalla koko perheen kanssa syömään, pelailemaan ystävien kanssa lautapelejä ja seurustelemaan tai tule kuuntelemaan livemusiikkia viikon päätteeksi: unohtamatta mahtavia ja asiakkaiden täyteisiä iltojamme Karaoken merkeissä. , ohjelmatarjonnan näet sivuiltamme klikkaamalla seuraavaa linkkiä tai välilehdeltä TAPAHTUMAKALENTERI: Tuusulassa sijaitseva tunnelmallinen ravintola – Ravintola Hurmio

Tuusulan asukaslehteen tehty haastattelu Ravintola Hurmiosta: Tuusulan asukaslehti 2 2023


Ravintolaamme voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin tai järjestää kokoukset / muunlaiset tilaisuudet tiloissamme. Ota yhteyttä ravintolaamme niin sovitaan tarkemmat yksityiskohdat yhdessä. Yhteyden saat helposti sähköpostilla tai soittamalla suoraan ravintolaan !

TERVETULOA HURMIOITUMAAN !